HOOGWAARDIGE KWALITEIT
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
UITGEBREIDE SHOWROOM
UITSTEKENDE KLANTENSERVICE

Hulp bij het kiezen van uw hottub

Bent u opzoek naar een (opblaasbare) hottub, maar weet u nog niet welke? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na het lezen van deze aankoopgids weet u welke hottub geschikt is voor u! In ons assortiment hebben wij diverse hottubs voor 4, 5 en 6 personen.

Inhoudsopgave

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een hottub?
Top 10 hottubs
Onderhoud van hottub
Nog meer luxe met de accessoires van Netspa

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een hottub?

Hoeveel personen

Wanneer u een hottub wil kopen, is het handig om na te gaan met hoeveel personen u tegelijk in een hottub wil en hoeveel ruimte u wil hebben in uw hottub. Een hottub voor 4 personen is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Een hottub voor 6 personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Wanneer u met 4 volwassenen gebruik wil maken van de hottub, raden wij u een vijf of zes persoons hottub aan.

Benodigde ruimte

Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte u in uw tuin, op uw balkon of terras heeft wanneer u een hottub wil aanschaffen. Zo is ons kleinste model, de Netspa Montana 4, 2,4 m2 en is ons grootste model, de Vita Premium 3,4 m2 groot. Wanneer u de opblaasbare hottub op een balkon wil zetten, is het van belang om na te gaan of uw balkon het gewicht van de hottub inclusief water kan dragen. U kunt hiervoor de constructeur van uw balkon of terras raadplegen wat de maximale draagkracht van uw balkon is.

Weersomstandigheden

Wanneer u van plan bent om een opblaasbare hottub aan te schaffen, dient u rekening mee te houden dat uw hottub niet het hele jaar door buiten kan blijven staan. Onze opblaasbare bubbelbaden kunnen niet tegen extreme kou dus raden wij u aan om de hottub onder de 5 graden celsius op te bergen. Hiermee voorkomt u dat de motor bevriest en stuk gaat en er stukken van de hottub scheuren. Wij raden u aan om uw hottub op te bergen in een droge, goed geïsoleerde ruimte.

Bubbels en bubbelgaten

De opblaasbare hottubs van Netspa beschikken allemaal over bubbelgaten, waarbij de
bubbels uit de onderkant van de rand van de hottub komen. Dit zijn de horizontale bubbels. Het aantal bubbeljets geeft de hoeveelheid bubbels aan. De Netspa Octopus en de Netspa Vita Premium beschikken naast horizontale bubbels ook over verticale bubbels. Deze verticale bubbels geven een masserend gevoel in uw rug en zorgen hiermee voor extra ontspanning.

Onze top 10 hottubs

Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij voor u een overzicht gemaakt van onze top 10 hottubs. Hierbij hebben wij de belangrijkste specificaties per model weergegeven. Meer gedetailleerde informatie per model vindt u op onze productpagina’s.

Onderhoud van de hottub

Natuurlijk wil u dat uw opblaasbare hottub zo lang mogelijk meegaat. Hierbij speelt
onderhoud van uw spa een belangrijke rol. Graag geven wij u advies over hoe u het beste
uw opblaasbare spa kunt onderhouden.

Filters

Filters spelen een belangrijke rol bij het schoonhouden van het water in uw hottub. De filters zorgen in combinatie met reinigingstabletten namelijk voor dat bacteriën en onzuiverheden uit het water gefilterd worden. Daarnaast is het belangrijk om de filter regelmatig schoon te maken, zodat het filter optimaal zijn werk kan doen. Na 150 uur gebruik gaat de motor piepen en verschijnt de melding CHfill op de display. U dient het filter schoon te maken of te vervangen. Voor onze Netspa modellen hebben wij filter cartridges en anti bac filter cartridges. Deze filter cartridges zijn te gebruiken voor al onze modellen behalve de Vita Premium. Voor dit model hebben wij speciale filter cartridges voor Vita Premium.

Reinigingstabletten

Naast filters zorgen reinigingstabletten voor schoon en helder water in uw hottub. Wij
adviseren onze eigen Active Oxygen zuurstoftabletten. Deze zijn huid- en milieuvriendelijker dan chloortabletten, maar hebben nagenoeg dezelfde werking. 1 tablet per week is voldoende. Deze kunt u los of in een drijver in het bad leggen, bijvoorbeeld de dag voor gebruik.

Gebruik een afdekzeil

Wanneer u uw hottub niet gebruikt, raden wij aan om een afdekzeil te gebruiken. Een
afdekzeil zorgt ervoor dat het water in uw hottub minder vuil wordt, maar ook dat het water in uw spa beter op temperatuur blijft. Bij aankoop van uw Netspa hottub wordt standaard een afdekzeil geleverd. Daarnaast verkopen wij ook opblaasbare afdekzeilen. Deze houden de warmte nog beter vast en zorgen ook voor een snellere opwarming van het water.

Water verversen

Wanneer u het water van uw hottub moet verversen, hangt sterk af van hoe en hoe vaak u
uw hottub gebruikt. Dit heeft te maken met de waarden van het water, het gebruik van de
juiste ontsmettingsmiddelen en hoe vaak u in uw hottub gaat zitten. Het gebruik van zonnebrand zorgt er bijvoorbeeld voor dat de waterkwaliteit minder wordt. Met de juiste zorg kunt u wekenlang met hetzelfde water doen.

Opbergen van uw hottub

Bent u van plan uw hottub op te bergen? Dan is het van belang dat uw hottub goed schoongemaakt wordt. Dit kunt u doen met milde schoonmaakmiddelen, zoals zeep of afwasmiddel. Gebruik een doek en geen schuurspons of borstel. U kunt het sop afspoelen met lauw water. De opblaasbare spa moet volledig droog zijn voordat deze wordt opgeborgen. Hiermee wordt schimmel voorkomen. Om eventueel resterend vocht te laten absorberen, kunt u een laagje talkpoeder aanbrengen voor het laten ontsnappen van de lucht.

Onderhoud voor uw hottub

Bekijk de onderstaande producten

Wil u genieten van extra luxe? Geef uw hottub een upgrade met de Netspa accessoires

Wil u zich meer ontspannen? Dan kunt u met de accessoires van Netspa uw hottub een
upgrade geven. Geniet van extra veel gemak en luxe en u komt gegarandeerd tot rust.

2x inflatable cushion seat

Met deze opblaasbare zitkussens zit u extra comfortabel in uw hottub. De zitkussens zijn eenvoudig op te blazen en te vullen met water.

Foot bassin

Wil u uw hottub niet vuil maken wanneer u in de hottub stapt? Dan is het opblaasbare voetenbadje perfect voor u. Blaas het voetenbadje op, vul het met water en maak uw voeten schoon voordat u de hottub instapt. Perfect om het water in uw opblaasbare spa schoon te houden.

Luxe hoofdsteun met bekerhouder

U relaxt nog meer in uw hottub wanneer u met uw hoofd heerlijk tegen deze zachte hoofdsteunen kan aanleunen. De hoofdsteunen worden geleverd met een bekerhouder dat plek biedt voor 2 kopjes of bekers. Hiermee geniet u heerlijk met een drankje in uw hottub. De hoofdsteunen en bekerhouder zijn eenvoudig te bevestigen aan uw opblaasbare Netspa hottub. Let op: Dit pakket is niet geschikt voor de Netspa Vita Premium. Het pakket voor de Vita Premium vindt u hier.

Inflatable Ice Box

Met de Netspa Inflatable Ice Box houdt u uw hapjes en drankjes heerlijk koud wanneer u in uw opblaasbare spa zit. Deze koelbox is voorzien van vijf beker- of flessenhouders en een grote binnenruimte voor uw snacks.

Netspa Led light

De Netspa Led Light is perfect wanneer u heerlijk ‘s avonds in uw spa zit. Het licht geeft veel sfeer en kan op één kleur of een constante verandering van meerdere kleuren worden ingesteld.

Netspa Cleaner

Met de Netspa Cleaner houdt u de bodem en zijkanten van uw spa schoon. De Netspa Cleaner zuigt alle onzuiverheden, zoals aarde, stenen en bladeren van de bodem waardoor u in een heerlijk schone spa zit.

Luxe accessoires voor uw hottub

Ontdek de mogelijkheden