Indien u op werkdagen voor 14.00 uur een bestelling heeft geplaatst, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Hierna kan het 1-2 werkdagen duren voor u uw bestelling in huis heeft.
Indien niet aangegeven op de website, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice zal jou hierin verder kunnen adviseren.
U kunt uw bestelling bij ons betalen met Ideal, PayPal, Afterpay, Bancontact, Mastercard en Klarna
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer het pakket in het distributiecentrum is gescand, ontvangt u een mail en gaat de Track & Trace code werken.
Bij bestellingen vanaf €50 betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €50 betaalt u €6,95 verzendkosten.
Wanneer u iets wil toevoegen aan uw bestelling kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Indien uw bestelde artikel al verzonden is, is het helaas niet meer mogelijk om het artikel aan dezelfde bestelling toe te voegen.
Indien uw pakket nog niet verzonden is, is dit zeker mogelijk. Hiervoor kunt u het beste direct contact opnemen met de klantenservice.
Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling te annuleren omdat wij er naar streven om de bestellingen dezelfde dag te verzenden. Wanneer u een pre-order heeft geplaatst, is dit wel mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.