Wanneer u op werkdagen voor 14.00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. De levertijd bedraagt dan 1-2 werkdagen.
Voor bedragen onder de €50 betaalt u €6,95 verzendkosten. Bij bedragen vanaf €50 verzenden wij uw bestelling gratis.
Na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging. Wanneer uw pakket verzonden is, ontvangt u een Track & Trace code van DHL en kunt u uw pakket volgen.
Uw Track & Trace code wordt pas geactiveerd wanneer het artikel bij het distributiecentrum is gescand. Dit gebeurt vaak pas 's avonds laat. Werkt uw Track & Trace code de volgende dag nog niet? Neem dan contact met ons op.
Wanneer u uw pakket niet ontvangen heeft, kunt u het beste de volgende zaken controleren: ligt er een briefje van de postbode in de brievenbus? Dan is het pakket misschien bij de buren bezorgd. Controleer de Track & Trace code. Als laatste kunt u uw leveradres checken. Is het pakket nog steeds niet vindbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Wanneer een artikel mist bij uw bestelling, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice. Houd hierbij uw ordernummer bij de hand en geef het artikel aan dat mist bij de bestelling.
Wanneer u een hottub bij ons bestelt, worden de motor en het bad zelf in 2 pakketten verzonden. Hierdoor ontvangt u 2 Track & Trace codes.